Könnyed hazai győzelem az Alsóörs ellen

VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ – ALSÓÖRSI SE  32:26 (20:13)
Várpalota (Zárt kapus)
V: Cseszregi Bence és Sipos József

VBSK: Lakatos, Bogdány – Fenyő 1, Végh 7, Foki M. 1, Zergi, Dobos M. 2, Tolnai 1, Somogyi 1, Hegyesi, Dobos P. 1, Szikra 3, Gáspár 3, Fenyvesi, Dröszler 4, Szalay 8

Edző:Soha Gergő

Utolsó előtti hazai találkozóját játszotta a Bányász a 2020/21-es NB II-es szezonban. Sajnos már írhatjuk, hogy rendhagyó módon nézők nélkül. Ellenfelünk ismét egy Balaton-parti egyesület volt az alsóörsiek személyében. A két csapat a hónap elején találkozott egymással utoljára bajnoki mérkőzésen. Akkor a VBSK szoros csatában 1 góllal győzte le ellenfelét, de egy jogosulatlan játékos szerepeltetés következményeként az eredményt később a szövetség 10:0-ás palotai sikerre módosította.

A vörös-feketék jól kezdték a találkozót és viszonylag hamar megnyugtató előnyre tettek szert. Támadásban jó százalékban használtuk ki lehetőségeinket, míg a kapuban Lakatos is megbízhatóan állta a sarat számos vendég próbálkozással szemben.

A szünetre 7 gólos előnye tudatában mehetett az öltözőbe a Bányász. A második játékrész már kiegyenlítettebb játékot hozott, de a biztos hazai győzelmet nem fenyegette semmi.

A héten az utolsó hazai találkozón a jó erőkből álló Tarján látogat Várpalotára (szombat 18:00 zárt kapu), majd vasárnap a szezon zárásaként a bajnok Komárom otthonába látogat csapatunk. (vasárnap 17:00)

Jó szerencsét!

Hajrá Bányász!

2020/21 Várpalotai BSK - Alsóörsi SE 32:26 (20:13)