Tartalékos csapattal fájó vereség Füreden

BFKA-BALATONFÜRED – VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ SK  25:24  (12:16)

Balatonfüred, 40 néző

V.: Tóbiás Richárd Tamás és Végh András

VBSK: Csomay, Bogdány, Jámbor (kapusok) – Oszkó 1, Mecseki 1, Szabó N 2, Fülöp 5, Dobos M, Somogyi 1, Járási, Gáspár 3, Hanák, Foki D. 9, Ignácz 1, Dröszler 1

Vezetőedző: Soha Gergő

Kiállítás: 6 ill. 14 perc

7m-es: 3/1 ill. 3/2

Csapatunk a hétvégén a magyar tenger partján tette tiszteletét, ezúttal a Török Lajos által irányított füredi ifjak voltak a palotai srácok ellenfelei.

A mérkőzést Foki Dávid révén a Bányász kezdte góllal, de sokáig rendkívül kiegyenlített játékot hozott az első félidő, többnyire a hazaiak voltak 1-2 gólos előnyben köszönhetően a bosszantó palotai technikai hibáknak. 10:10 után aztán hazai oldalon is becsúszott pár baki és a VBSK szépen lassan elhúzott ellenfelétől. Az első félóra végére már 4 gólos előnyt sikerült kicsikarnia a vörös-feketéknek.(12:16)

A második játékrész elejét igyekeztek megnyomni a fürediek és a 41.percre a Bányász előnye mindössze 1 gólra csökkent. (16:17) A több, mint 10 perces palotai gólcsendet Szabó Norbert találata zárta le (16:18), de erre is volt válasza a hazai csapatnak, így a mérkőzés utolsó 10 percéhez érve még mindig csak 1 gól volt a két együttes között a különbség. (51.perc:19:20) Az 56. percben pedig Tóth Levente révén ki is egyenlített a Balatonfüred. A lélektani előny tehát a hazaiak oldalán volt. Foki Dávid és Tóth Noel gólváltása után a Bányász játékosát Ignácz Krisztiánt küldték ki 2 percre a játékvezetők és az emberelőnyt gólra váltották a hazaiak (58.perc: 24:23) Ismét hazai vezetést mutatott az eredményjelző! És ilyenkor szegény embert még az ág is húzza….Foki Dávid hibája után Tóth Noel góljával már 2 gól volt a Füred előnye és hiába a VBSK újabb találata, többre már nem volt idő. Még egy kiállítás palotai oldalon biztos ami biztos, a 2 pont pedig a hazaiaké. Kár érte!

Jó szerencsét!

Hajrá Bányász!