Palotán vesztett először pontokat az Alsóörs

NB2 Férfi A csoport 6. forduló
Várpalotai BSK – Alsóörsi SE 31-27 (19-13)
Várpalota, 200 néző
V.:Tóbiás Richárd és Végh András
VBSK: Kara, Bogdány, Nagy (kapusok) – Elekes, Végh 2, Szöllőskei 5, Foki M. 6, Fülöp 7, Gáspár R., Somogyi, Gáspár I. 2, Györe 3, Borbély, Surguta 3, Gaál 3
Vezetőedző: Soha Gergő
Kiállítás: 6 ill. 8 perc
7m-es: 5/3 ill. 5/4
 Egy sornyi távolmaradó miatt erősen tartalékos (Különböző okokból a hazaiaktól hiányzott Fenyő Jordán,Sisa,Csomay,Halupka,Lantos,Hegyesi,Somogyi) Bányász fogadta az idei szezonban eddig még pontot se vesztő Alsóörs együttesét. Pozitívum volt a Bányász oldalán, hog ybemutatkozhatott a csapatban Gaál Levente, aki tavaly még a Győr együttesét erősítette illetve visszatérhetett a pályára sérülése után Végh Szabolcs is. 
A  vörös-feketék ennek ellenére nagy étvággyal estek ellenfelüknek és egy 3:0-ás rohammal tudatták a Balaton-partiakkal, hogy egyértelműen a 2 pont megszerzése a céljuk. Az első negyedórában hatékonyan használta ki helyzeteit a VBSK és tartották 3-4 gólos előnyüket. Ekkor volt egy rövid kis megtorpanás és 2 gólra feljött az Alsóörs(9:7), de 1-2 percen belül a remekül védő Karának is köszönhetően a 20. percben már 6 gól volt a Várpalota előnye(15: 9), amit tartottak is a Bányász játékosai a pihenőig. A félidőt Gaál gólja zárta(19:13) A második játékrészt 2 kihagyott hazai lehetőség nyitotta és rövid időre ismét 4 gólra feljöttek a vendégek.(19:15). Még mielőtt belelkesedtek volna, Fülöp javította előző hibáját (20:15), majd Racskó eladott labdája után Gaál talált be ismét a fekete mezesek közül(21:15). És ha még ez nem lett volna elég, jött a menetrend szerinti Kara bravúr, majd Fülöp Jani újabb gólja az addigi legnagyobb különbséget eredményezte (22:15) Erre talán senki sem számított! A vendégek próbáltak faragni hátrányukból több-kevesebb sikerrel. Az 5-6 gólos előnyt viszont egészen az utolsó percekig tartotta a Bányász. Sajnos a végén 4-re csökkent az előny, de a magabiztos hazai győzelmet nem veszélyeztette semmi. Talán az idei szezon eddigi legjobb játékát nyújtotta csapatunk és ha ezt a formát állandósítani tudják a fiúk, úgy még sok örömet szerezhetnek szurkolóinkak!