Magabiztos kezdés után izgulhattunk

VÁRPALOTAI BSK – TARJÁN SE 24:20 (15:8)

Várpalota 150 néző

V.: Mizsák Dominika és Schmidt Orsolya

 

VBSK: Ribi, Lakatos (kapusok) – Major, Puskás, Végh 2, Lakó 1, Daruság, Szili, Szabó 2, Soha, Falkner 7, Tolnai 5, Csóka 6, Pencz, Polgár 1, Foki

Edző: Szedlák Tamás

7m: 5/3 ill. 8/4

K.: 10 ill. 6 perc

 

A tavalyi szezon ezüst és bronzérmese csapott össze ismét, ezúttal Várpalotán. Ősszel Tarjánban döntetlenre végeztek egymással a csapatok egy meglehetősen kiélezett mérkőzésen.

Ezúttal a hazai vörös-feketék nem akarták a véletlenre bízni a dolgot és nagy elánnal vetették bele magukat a találkozóba. Sorozatban lőttük a gólokat, míg a vendégek próbálkozásai rendre célt tévesztettek vagy a Bányász hatékony védekezésének estek áldozatul. (5:0)

Az első játékrész hajrájára alakult ki a találkozó legnagyobb különbsége a két csapat között (12:5) és ezt sikerrel őriztük a pihenőre is. (15:8)

A második félidőben sajnos voltak gyengébb periódusai is csapatunknak. Ennek következtében a tarjániak a találkozó utolsó negyedórájára már vészesen felzárkóztak (18:16). A nem várt izgalmakat hozó hajrát azonban szerencsére a VBSK bírta jobban és végül magabiztos négy gólos győzelmet aratott. (24:20)

Szép volt fiúk!Csak a Bányász!

 

A bajnokság folytatásában Székesfehérvárra látogat csapatunk.

Április 21.szombat 17:00 Alba-MÁV ELŐRE – Várpalotai Bányász

Helyszín: VOK csarnok