Magabiztos győzelem a Szombathely ellen

Várpalotai Bányász SK – Szombathelyi Egyetemi SE 39- 4 (19- 4)
Várpalota 150 néző
V.:Obermayer Balázs és Vindis Ferenc

VBSK: Lakatos, Ribi – Major 1, Puskás 2, Végh 6, Lakó 8, Daruság, Szili 1, Szabó P. 2, Falkner 4, Tolnai 7, Mecseki 1, Dobos, Csóka 1, Pencz 3, Polgár 3
Edző: Szedlák Tamás
Kiállítás: – ill. –
Hétméteres: 2/1 ill. 1/-

Csapatunk soron következő ellenfele a harmadosztály újonc csapata a Szombathelyi Egyetemi SE gárdája volt. 1 év kihagyás után térhettek vissza az NB II-es mezőnybe. (Győr-Moson-Sopron megye 4. helyén végeztek az előző bajnoki idényben és bár nem jutottak fel az eredményeik alapján, a szövetség új szabálya alapján nevezniük kellett egyetemi csapatukat az idei NB II-es szezonra.
A várpalotai vendégjáték alkalmával hiú ábrándjaik nem lehettek, mert bár a Bányász is meglehetősen kétarcú az idén, a vasiak eddigi összes bajnokijukon kiütéses vereséget szenvedtek, átlagban több, mint 20 gólos különbséggel!
Nos ezen az estén sem tört meg a jég, sőt! A Palota a szezon eddigi legnagyobb verését mérte a vendégekre, akik csere nélkül is becsülettel végig játszották a találkozót.
A hazaiak pedig egy percig sem engedtek ki, ami az ellenfél tiszteletét mutatta! A találkozó második félideje ráadásul szombathelyi találat nélkül telt el, amire nem nagyon volt még példa! (Itt jegyeznénk meg érdekességképpen, hogy a vasiak mind a 4 találatát Oláh Levente szerezte!)
Jövő szombaton folytatás a tavalyi ezüstérmes Tarján SE otthonában és ugye ki ne emlékezne a májusi utolsó fordulóban nyert helyzetből elszenvedett 1 gólos vereségre, amellyel az ezüstérmet énekelték ki a szánkból a tarjániak. Van tehát miért visszavágni nekik!

Hajrá Bányász!