Az első idei győzelem!

Várpalotai Bányász SK – MÓRI KSC 29:21 (12:10)
Várpalota 150 néző
V.: Réti Tamás – Szedmák Márton

VBSK: Nyári, Lakatos – Major 2, Puskás 3, Lakó 4, Daruság 4, Szili, Soha, Falkner 2, Tolnai 5, Csóka 3, Pencz 1, Mecseki, Polgár 1, Szabó 3, Foki 1
Edző: Szedlák Tamás
Kiállítás: 12 ill. 12 perc
7m-es: 4/2 ill. 3/3

Szezonbeli első győzelmének megszerzésére készült a Bányász a szokatlan időpontban lejátszott NB II-es bajnoki mérkőzésen. A találkozó ennek ellenére nem úgy indult, ahogy azt a hazai közönség elképzelte volna. A vendégek szereztek vezetést és ez a 10. percre már háromra nőtt (2:5). A következő percek a 2 kihagyott büntető ellenére a Bányászról szóltak. Bár a játék ekkor még erősen akadozott, a támadásainkat sikerült eredményesen befejezni és a 21. percben átvettük végre a vezetést is. A félidő már kétgólos hazai előnnyel zárult.
A második játékrészre pedig mintha egy másik csapat jött volna ki a pályára. Láthatóan felgyorsult a VBSK játéka és ezt már a vendégek sem tudták sokszor lekövetni. Néhány akciónk már szemre is tetszetős volt. Ennek köszönhetően a Bányász fokozatosan növelte előnyét és végül magabiztos győzelmet aratott Fejér megyei ellenfelével szemben.
SZÉP VOLT FIÚK!!!
Pihenésre mindössze 1 napja maradt a társaságnak, hiszen kedden este a Magyar Kupa keretein belül már a Komló NB I-es együttese teszi tiszteletét Várpalotán. Reméljük a csapat is szebbik arcát mutatja majd és egy látványos, szórakoztató összecsapással ajándékozzák meg a kézilabda szerető közönséget!

Hajrá Bányász!