Vereség Tarjában

KSE TARJÁN – Várpalotai BSK  28:23 (15:10)
Tarján, 100 néző
Vezette: Kolarovszki, Lábadi
VBSK: Csomay, Jámbor, Nagy (kapusok) – Elekes, Szöllőskei 1, Végh 4, Erőss, Fülőp 4, Dobos, Somogyi 1, Hegyesi 1, Járási 6, Gáspár I. 2, Hanák, Ignácz 1, Gáspár R. 3
Vezetőedző: Soha Gergő

Az első fordulóban a vártnál nehezebben szerezte meg a pontokat a Bányász odahaza az újonc Szentgotthárd ellen. Ezúttal még nehezebb feladat várt a vörös-feketékre, hiszen az utóbbi években rendre a dobogón vagy a közvetlen élmezőnyben végző Tarján csapatához látogattak fiaink.
A kezdést sikerült elkapnia a Bányásznak és Végh, valamint Hegyesi góljaival kétgólos előnyt szereztek. Sajnos az örömünk csak néhány percig tarthatott és a 6. percben Csapó találatával már a hazaiak álltak jobban (4:3) A félidő középső harmadában 5 percen belül 4(!) kétpercest osztottak ki a derék sporttársak a palotai oldalon,ami talán példanélküli. A hosszabb emberelőnyös időszakot a Tarján eredményesen használta ki és megnyugtató előnyt  szerzett.(10:5) Az ötgólos különbség maradt a félidőre is (15:10)

A második félidő első tíz perce nem hozott váratlan fordulatot, rendre 5-6 gólos volt a hazaiak előnye. A 40. percben aztán Dobos Mátét küldték le a pályáról piros lappal, majd rövid időn belül ismét két játékosunk volt kénytelen rövidebb időre a padra ülni a játékvezetőknek köszönhetően. A különbség ennek ellenére nem nőtt jelentősen a két csapat között, de sajnos nem is tudott közelebb férkőzni ellenfeléhez a lefújásig a Várpalota. A vége tehát 28:23 a Tarján javára.