Szoros csatában pontszerzés Veszprémben

VESZPRÉMI KKFT U23 – VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ 28:28 (16:14)
Veszprém, zárt kapu
V.: Marton Balázs és Ács Zsolt

VBSK: Lakatos, Csomay (k) – Pongrácz, Végh 6, Mecseki, Zergi, Dobos M., Tolnai 9, Kerekes, Dobos P. 5, Szikra 1, Hegyi, Gáspár, Fenyvesi 2, Dröszler 4, Szalay 1
Edző: Soha Gergő
Kiállítás: 6 ill. 10 perc
7m-es: 7/4 ill. 4/3

Az elmúlt hétvégén csapatunk Veszprémben vendégszerepelt. Sajnos az ismert helyzetben annak is örülni kell, ha a csapatok ki tudnak állni egy adott mérkőzésre, ám egyre több esetben a meghatározó emberek hiánya vagy az edzésektől hosszabb ideig távol maradó játékosok okoznak nem kis fejtörést a szakvezetőknek.
Maga a mérkőzés Fenyvesi Marcell révén a vörös-feketék góljával kezdődött, de sokáig nem örülhettek a palotaiak, mert a hazaiak gyors egymás utánban néggyel válaszoltak, ráadásul egy kimaradt vendég büntető után már 7:2-re is vezettek.
A félidő felére kissé megemberelte magát a Bányász alakulata és 1-2 gólnyi távolságra felzárkózott vendéglátóihoz. A szünetre így 16:14-gyel mehettek a csapatok.
Fordulás után ismét a VBSK szerezte a félidő első találatát. Ezúttal Végh Szabolcs mattolta a hazai védelmet. A folytatásban azonban ezúttal a Bányász kapta el jobban a fonalat és 17:18 után egészen a mérkőzés 52.percéig előnyben kézilabdázhatott.25:25-nél érte utol ellenfelét Éles József gárdája és 27:26-ra már a hazaiak vezettek ismét. Erre azonban 2 palotai gól volt a válasz, így az utolsó percben esett veszprémi találat már csak az 1 pontra volt elég a vendéglátóknak.