Újabb hazai győzelem

VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ SK – BAKONYERDŐ PÁPA 28:21 (15:12)
Várpalota 150 néző
V.: Ács Zsolt és Báder Róbert

VBSK: Nyári, Lakatos, Ribi(k) – Major 4, Puskás, Pencz 1, Lakó 2, Daruság, Szili, Szabó 1, Soha 2, Falkner 4, Tolnai 7, Csóka 3, Mecseki, Polgár 4
Edző:Szedlák Tamás
K.: 12 ill. 2 PERC (+ 1 végleges)
7m: 4/2 ill. 2/1

A tabellán azonos pontszámmal álló csapatok összecsapása volt a szombati várpalotai találkozó. A pápaiak ezt megelőzően győzni tudtak a Telekom-Veszprém U22 vendégeiként illetve szoros mérkőzést játszottak a listavezető ellen is (Veszprémi KKFT U22 – B.Pápa 30:28) ezek alapján kiegyenlített mérkőzésre volt kilátás.
A hazai pályán játszó Bányász szerencsére nem így gondolta és kisebb hullámvölgyet leszámítva végig a maga kezében tartotta a találkozó irányítását.
Az első percek gólváltását követően rögtön egy 6 gólos szériát mutatott fel a VBSK kapott gól nélkül és elhúzott ellenfelétől. (7:2) Ha folytatódott volna ez a tendencia, talán már ebben a játékrészben eldőlhetett volna a találkozó, de jött a már említett hullámvölgy és a vendégek „feltámadtak”. Ehhez persze nem jött számukra rosszul egy kettős emberelőny, amivel köszönték szépen, éltek is.(8:9) Ezután megrázta magát a Palota és visszavette a vezetést, majd a szünetre 3 gólosra növelte előnyét. (15:12)
Fordulás után a vörös-feketék szép lassan növelték előnyüket és a félidő felére alakult ki az addigi legnagyobb különbség (23:16), ami végül meg is maradt a két csapat között a mérkőzés lefújásakor. A vége 28:21. A Bányász tehát utolsó idei hazai találkozóján győzelemmel búcsúzott saját közönségétől. Szép volt fiúk és nagyon szurkolunk, hogy a jövő heti Győr elleni derbin is kitesztek magatokért és győzelemmel tértek haza!

HAJRÁ BÁNYÁSZ!!!