Tarjánban sem termett babér a Bányásznak

TARJÁN SE – VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ SK 31:24 (13:11)
Tarján 60 néző
V.: Maródi István Márk és Novák Péter

VBSK: Csomay, Bogdány (kapusok) – Végh 4, Foki M., Fülöp 4, Zergi, Dobos M., Tolnai 2, Somogyi, Bajnóczi 5, Hegyi 5, Gáspár 1, Venczel 1, Csóka 2, Ignácz, Dröszler
Edző: Soha Gergő
Kiáll.: 8 ill. 20 perc
7m-es: 7/5 ill. 5/4

Több mint 2 éve nem sikerült legyőznie a Bányásznak a tarjániakat és ha ehhez még hozzátesszük, hogy aktuális ellenfelünk megelőzve a vörös-feketéket is tavaly a dobogó harmadik fokán végzett, nem a VBSK volt a mérkőzés esélyese.
A találkozót viszont a palotaiak kezdték jobban és Tolnai valamint Gáspár góljaival kétgólos előnyre tettek szert vendéglátóikkal szemben. Sajnos csak percekig élvezhettük a sikert. A Tarján előbb egyenlített, majd 4:3-nál már a vezetést is átvette. Az első negyedóra végén Dobos Máté góljával egyszer még vezetett a VBSK (6:7),de innentől fogva a hazaiak akarata érvényesült és 3 gólos előnnyel zárták az első játékrészt.
A pihenő után ismét a Palota kezdte jobban a félidőt és úgy jött fel 1 gólra (15:14),hogy közben még egy hétméterest is elrontottak a vörös-feketék. Az utolsó 10 percre érkezvén még semmi sem dőlt el, hiszen 2-3 gólon belül voltak a csapatok. Szembetűnő volt viszont, hogy a mérkőzés folyamán milyen sok időt kellet emberhátrányban töltenie csapatunknak.
A hajrában aztán hazai oldalon Korali kapus hárította Gáspár, Fülöp, majd Hegyi próbálkozását is, míg a Tarján rendre értékesítve helyzeteit tovább növelte előnyét és végül 7 gólos győzelemnek örülhetett.(31:24)