Rangadót nyertünk a Telekom U22 ellen!

VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ SK – TELEKOM VESZPRÉM U22 27:24 (16:13)
Várpalota, 300 néző
V.: Gadányi Tibor és Szabó Tibor
VBSK: Ribi, Fekete, Lakatos (k)- Major, Lakó, Végh 1, Daruság, Szili, Soha 1, Szabó 6, Tolnai 5, Csóka 8, Falkner 2, Pencz, Polgár 4,  Foki
Edző: Szedlák Tamás
K.:14 ill. 8 perc
7m-es: 6/4 ill. 10/8
A Bányász a tavasz első három fordulójában a jelenlegi dobogósokkal nézhetett farkasszemet, így talán a mezőny legnehezebb sorsolásával kezdte a szezont. A palotaiak viszont úgy tűnik felnőttek a feladathoz, hiszen a nyitófordulóban az éllovast fektették két vállra, majd múlt héten közel volt, hogy Balatonfüredről is ponttal (pontokkal) térhessenek haza.
Ezúttal a tabellán jelenlegi 2. veszprémi alakulat látogatott a Bakony lábaihoz és egy kimondottan jó színvonalú találkozón végig kiélezett küzdelmet vívtak a hazaiakkal.
Az első félidő közepén a vörös-feketék egy kitűnő szériának köszönhetően 5 gólos előnyt csikartak ki (12:7), ami a pihenőre háromra olvadt.
A folytatásban sajnos a vendégek is „elkapták a fonalat” és a 41. percben már kétgólos veszprémi előny állt az eredményjelzőn (19:21). Innen tudott fordítani ismét a Bányász (24:22), majd az utolsó percekben több eredményes befutásnak köszönhetően bebiztosította a csapat a győzelmet is (27:24).
Jövő vasárnap Mórra látogat a Palota, ahol egy a hazai pályán bárkire veszélyt jelentő fejér megyei alakulat fogadja őket.
Hajrá Bányász!