Kitűnő hangulatban búcsúztatta az évet a VBSK – III. Kézilabdás majális

Szakosztályunk a már szokásosnak mondható Kézilabdás Majális keretein belül köszönt el a 2017/18-as szezontól. Délután 2 órakor a legkisebbek vehették birtokukba a sportcsarnokot, majd őket az U7-es és U8-as csapatok találkozói követték a sorban.
Ezt követően került sor az idei érmek hivatalos átadására, melyben Nátrán Roland a VBSK elnöke, Öcsi Tamás VMKSZ főtitkár és Schuch Timuzsin a Ferencváros válogatott játékosa segédkezett. A közönség vastapsa mellett aranyérem került az U14, serdülő és ifjúsági csapatunk tagjainak nyakába, bronzérem pedig felnőtt kézilabdázóinkéba. Itt jegyeznénk meg, hogy sokan több aranyéremnek is büszke tulajdonosai lehettek! Minden sportolónak, szakvezetőnek hatalmas gratuláció szezonbeli teljesítményükhöz!!!
18 órától aztán következett a nap „csemegéje”, ahol jelenlegi NB II-es felnőtt csapatunk (Megerősítve néhány fiatal tehetséggel) és a visszavonuló Soha Gergő által verbuvált „válogatott” csapott össze. Utóbbi csapatban újra a palotai közönség előtt lépett pályára: Selymes Attila és Gebhardt Ádám (Komló), Halász Levente (Dabas), Mazák Lajos (Kecskemét), Bárdos Gergő (KK Ajka), Galambos Bence és Venczel Attila (Tatai AC), Oszvald Zsolt, Haszonics János, Nátrán Roland, Varga Zoltán, Nagy Csaba, Devecseri Ádám, valamint Schuch Timuzsin (Ferencváros) és természetesen Soha Gergő.
A mérkőzés szép megoldásokat, látványos gólokat egy kis bohóckodást és ami a lényeg rendkívül jó hangulatot és szórakozást hozott! A találkozót Öcsi Tamás és Felhő Ferenc játékvezetők dirigálták.
Nekik is és minden kedves szurkolónak, családtagnak, ismerősnek, szervezőnek és sportolónak
nagyon köszönjük, hogy eljöttek és tevékeny részesei voltak ennek a remek eseménynek!
HAJRÁ BÁNYÁSZ!