Hoztuk a kötelezőt Szombathelyen

SZOMBATHELYI EGYETEMI SE – VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ SK 18:45 ( 8:25)
Szombathely, 50 néző
V.: Poller Zoltán és Szűcs András

VBSK: Lakatos, Fekete (kapusok) – Tolnai 3, Gáspár 4, Foki 5, Major 4, Puskás 4, Végh 2, Lakó 7, Daruság 4, Szabó 4, Soha, Falkner 2, Csóka, Pencz 3, Polgár 3
Edző: Szedlák Tamás
K.: 10 ill. 8 perc
7m: 3/2 ill. 3/3

Ezúttal Szombathelyre szólította csapatunkat a sorsolás. A hazai egyetemi gárda az ősszel nem tanúsított túl nagy ellenállást a várpalotai találkozón és várható volt, hogy az eltelt pár hónapban azért nem fejlődtek annyit a vasiak, hogy a Bányásznak tartania kelljen ettől a mérkőzéstől.
A kezdésre meglehetősen gyér érdeklődés mellett állhattak fel a csapatok, így mondhatni családias hangulatban csordogált a mérkőzés. Izgulnunk szerencsére nem kellett. A Bányász a mérkőzés elejétől fogva rengeteg indításgólt szerezve, fokozatosan elhúzott ellenfelétől és hamar eldőlt, hogy mi lesz a találkozó végkimenetele. A megnyugtató előnyünknek köszönhetően Szedlák Tamás ezúttal több lehetőséget adott az eddigiekben kevesebb játékpercet pályán töltő játékosoknak illetve volt alkalom bizonyos játékszituációkat is gyakorolni. A vége nagyarányú VBSK siker a lelkesen küzdő hazaiak ellenében.
Folytatás április 14-én 18 órakor hazai közönség előtt a tavalyi ezüstérmes Tarján SE ellen.

Hajrá Bányász!