Hibátlan hazai mérleggel zártuk a tavaszt

VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ SK – ETO-SZESE GYŐR U22  21:17 (10: 6)
Várpalota 200 néző
V.: Bognár Attila és Márton András
VBSK: Lakatos, Ribi, Fekete (kapusok) – Major 2, Puskás, Végh 2, Szili, Szabó 2, Soha 1, Falkner 4, Tolnai 3, Dobos, Hegyi, Csóka 1, Pencz 3, Polgár 3
Edző: Szedlák Tamás
Kiáll.: 6 ill. 4 perc
7m-es: 4/1 ill. 7/4
A 2017/18-as szezon utolsó bajnoki találkozóját vívta a VBSK, ám nem csak ettől volt különleges ez a találkozó. Utoljára húzta fel a Bányász mezét Soha Gergő is, aki aktív pályafutása befejezése mellett döntött. Veszprémi fiatalként került Várpalotára, ám az elmúlt mint egy másfél évtized alatt igazi „Bányász” lett belőle, akinek sikerült kivívnia a palotai szurkolók szeretetét.
Ők a találkozó elején egy felirat formájában köszönték meg Gergőnek, hogy hosszú éveken keresztül kitartott szeretett klubunk mellett.
Köszönjük Gergő és reményeink szerint még sok sikernek fogunk együtt örülni a VBSK szakmai stábjának tagjaként!
A mérkőzésnek egyetlen tétje volt. Hazai győzelem esetén ugyan is a Bányásznak még marad matematikai esélye az ezüstérem elhódítására illetve biztossá válik, hogy minimum a bronzérem a vörös-feketék nyakába kerülhet.
Ennek megfelelően csapatunk irányította a mérkőzést és bár a játék nem volt túl magas színvonalú, a győzelem egy percig sem forgott veszélyben. Külön öröm,hogy több fiatal is lehetőséghez juthatott a találkozón.
Hajrá Bányász!