Zárásként papírforma vereség Lipóton

LIPÓT – VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ SK  33:29  (18:13)
Lipót  80 néző
V.:Budai-Bock Krisztián és Wenzel Tamás
VBSK: Kara, Bogdány Á., Jámbor(kapusok) – Elekes, Szöllőskei 9, Végh 3, Erőss 5, Foki M. 5, Hegyesi 3, Gáspár I. 2, Gáspár R. 2, Hanák, Szálinger, Borbély
Vezetőedző: Soha Gergő
Kiállítás: 4 ill. 8 perc
7m-es: 3/1 ill. 3/3
A Bányász szerzett vezetést a mérkőzés kezdését követően, de a hazaiak pillanatok alatt a maguk javára billentették a mérleg nyelvétés vezettek a 7. percéig, amikor előbb Gáspár Imre egyenlített, majd röviddel azután egy másik Gáspár, Richárd a vezetést is megszerezte a palotaiaknak(5:6). Szöllőskei még növelni is tudta a VBSK előnyét, de ezután a lipótiak 3 góllal válaszoltak és visszaszerezték az előnyt. Az első játékrész végén pedig a hazaiak 4 góljára csak Foki Máté tudott válaszolni, így a szünetre már 5 gólos hazai előnnyel mehettek a felek.(18:13)
Jót tett a pihenő a Bányásznak, hiszen rögtön 3 góllal kezdték a második félidőt és újra nyílttá vált a mérkőzés.(18:16) Bő negyedórán keresztül maradt a 2-3 gólos hazai előny, amikor a 48. percben Horváth góljával már ismét néggyel vezetett az „ETO Old Boys”,amit aztán újabb zsinórban szerzett 3 góllal fejeltek meg, gyakorlatilag eldöntve ezzel a mérkőzést (52.perc:31:24). A hátralévő időben némileg faragott hátrányából a Palota, de a rutinos hazai csapat győzelme nem forgott veszélyben.