Revans a Pápa ellen

Várpalotai Bányász SK – Bakonyerdő Pápa 31-24 (19-11)
Várpalota, 350 néző

Ubornyák, Nyári, Ribi – Lakó 1, Daruság 1, Szili 1, Szabó 6, Soha 2, Tolnai 9, Puskás, Mecseki, Polgár 9, Dröszler, Foki, Pencz 2, Dobos

Volt miért revansot venni a VBSK kézilabda csapatának soros ellenfelükön a Bakonyerdő-Pápa csapatán. Az ősszel ugyanis a sereghajtó pápaiak hatalmas meglepetésre éppen a Bányász ellen szerezték meg első bajnoki pontjaikat. (Pápa-Várpalota 32:26).
Ennek megfelelően az ezúttal fehérben játszó Palota már az első félidőben igyekezett megnyugtató előnyre szert tenni,kétséget sem hagyva afelől, hogy ezen az estén bizony a Pápának nem lehetnek vérmes reményei. A félidőben már 8 góllal vezettek a hazaiak (19:11) ,de a fordulás után még ezt is sikerült megfejelni és már kétszámjegyű is volt a különbség a két csapat között. A végére kicsit kiengedtek a fiúk, de a visszavágás maradéktalanul sikerült. A mérkőzést követően értesülhettünk arról is, hogy a dobogós helyezésekért folytatott harcban közvetlen riválisunk a Tarján SE vereséget szenvedett Szentgotthárdon, így győzelmével a Bányász második helyre lépett a tabellán!