Magabiztos hazai győzelem az újonc ellen

VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ – LIPÓTI SKFT 38:27 (22:14)
Várpalota, 100 néző
V.:Gilitsch Gergő és Székely Zoltán

VBSK: Lakatos, Csomay (k) – Pongrácz 1, Végh 6, Mecseki 4, Oszkó, Foki M. 1, Zergi, Dobos M., Tolnai 6, Somogyi 1, Dobos P.3, Szikra, Hegyi 5, Gáspár 2, Dröszler 9
Edző:Szedlák Tamás és Grüll Gábor
Kiállítás: 4 ill. 8 perc
7m-es: 6/5 ill. 3/1

Soha Gergő távollétében segítői Szedlák Tamás és Grüll Gábor irányításával lépett pályára a VBSK. A Komárom elleni vesztes mérkőzést követően az egyetlen elfogadható eredmény a győzelem volt a Bányász csapata számára. Ennek megfelelően a fiúk a mérkőzés elejétől igyekeztek ellenfelük tudtára adni, hogy ezen az estén ők csak az áldozati nyúl szerepét testesíthetik meg. Már az első játékrészben tetemes előnyt szerzett a vörös-fekete alakulat és kis szerencsével és pontosabb támadás befejezésekkel már az első félidőben kialakulhatott volna kétszámjegyű különbség.
Erre azonban kb. a mérkőzés záró negyedéig még várni kellett. Sokszor csúszott hiba a Bányász játékában a vendégek lelkesedése pedig töretlen maradt, így a kialakult különbség állandósulni látszott. A mérkőzés utolsó perceiben aztán sikerült végül még növelnie előnyét a palotaiaknak és végül 11 gólos hazai sikert könyvelhettünk el. Hazai oldalon akadt néhány jó teljesítmény (Dröszler, Mecseki, Tolnai és Végh), míg a vendégeknél a 9 gólos Haszonits nyújtott kiemelkedő produktumot.

Október 17-én a palotaiak Tarjánban vendégszerepelnek, ahol a Bányásznak legjobb tudására lesz szüksége, ha jó eredményt akar elérni!

GYERÜNK FIÚK! HAJRÁ BÁNYÁSZ!

2020/21 Várpalotai BSK - Lipóti SKFT 38:27 (22:14)