Döntetlen Tarjánban

TARJÁN SE – VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ SK 22:22 (11:11)
Tarján 150 néző
V.: Babity és Balogh Á.

VBSK: Nyári, Lakatos, Ribi – Major, Puskás, Végh 2, Lakó 1, Daruság, Szili, Szabó 2, Falkner 3, Tolnai 8, Csóka 3, Mecseki, Polgár 3, Dröszler
Edző: Szedlák Tamás
K.: 10 ill. 12 perc
7m-es: 8/4 ill. 2/1

A két csapat tavaly nagy küzdelmet folytatott a dobogó 2. fokáért és bár nekünk állt nagyon sokáig a zászló az utolsó pillanatban a Tarján került ki győztesen a harcból. Ebben a tekintetben pikánsnak tűnt az összecsapás, bár idén a tabella eddig sajnos nem azt mutatja, mint amit tavaly tapasztalhattak a szurkolók.
A mérkőzés sok hibával indult mindkét fél részéről. Nem a kapusokon múlt, hogy ilyen kevés gól esett. A Bányász sajnos nem tudott magasabb sebességre felpörögni és a hazaiak által diktált kényelmes tempóban haladt a találkozó, ami nem nekünk kedvezett. Egyik csapat sem tudott 2-3 gólnál komolyabb előnyre szert tenni, így a rendkívül sok hibával tarkított találkozón tulajdonképpen igazságosnak nevezhető döntetlen született. Nagy pechünkre ez az eredmény az utolsó pillanatokban értékesített hazai büntetővel alakult ki. Bár a végeredmény döntetlen lett, de ismét vesztesekként távozhattunk Tarjánból.
Folytatás november 18-án szombaton 18:00-kor hazai pályán a szomszédvár Alba Regia csapata ellen.

Hajrá Bányász!