Vereség Győrben

ETO-SZESE GYŐR U22 – VBSK 26:22 (10:8)

Győr 50 néző

V..Bacs – Váltó

VBSK: Lakatos, Nyári, Fekete (k)- Major 1, Puskás, Végh 1, Lakó, Daruság, Szabó 4, Soha, Falkner 7, Tolnai 7, Csóka 1, Mecseki, Polgár 1, Foki

Edző: Szedlák Tamás

K.: 12 ill. 6 perc

7m-es: 5/2 ill. 2/2

Minden Bányász szurkoló vágya volt, hogy csapatunk egy idegenbeli győzelemmel vonuljon téli pihenőre. Tekintve, hogy a győriek ebben a bajnokságban még nem nyertek hazai pályán, azt gondolhattuk volna erre minden esélyünk meg is van. Azt azonban nem hagyhattuk figyelmen kívül, hogy a vörös-feketék sem arattak sikert idén idegenben illetve a hazaiak utolsó két bajnokijukat megnyerték! Sajnos az ő jó sorozatuk folytatódott a hétvégén és a VBSK ezúttal is pont nélkül tért haza soros idegenbeli túrájáról.

A találkozó vendég góllal kezdődött, de a hazaiak 4:3-nál átvették a vezetést, majd egy 2-3 gólos különbség állandósult a győriek javára. A sok bosszantó technikai hiba mellet a védekezés sem működött, így a mérkőzés lefújásakor végül 4 gól lett a különbség (26:22).

A VBSK jelenleg 3. helyen áll a bajnoki tabellán, de hogy ezt a tavaszi folytatásra is megtartsa, ahhoz a riválisok botlása kell majd az utolsó őszi fordulóban, ahol a mieink már nem lépnek pályára.

Egy meglehetősen hullámzó produkciókat hozó őszi szezonon vagyunk túl, de reméljük, hogy egy kemény téli alapozásnak köszönhetően egy sokkal harcosabb és magabiztosabb Bányászt láthatunk a pályán majd a tavasszal!

Jó szerencsét!

Hajrá Bányász!