Vereség Győrben

Agrofeed ETO-SZESE U23 – VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ 39:28 (22:13)
Győr, zárt kapu
V.: Bacs, Váltó

VBSK: Bogdány, Jámbor, Lakatos (k) – Fenyő, Foki M. 2, Zergi 1, Dobos M., Tolnai 4, Somogyi 4, Dobos P. 8 (4), Szikra, Hegyi 1, Fenyvesi, Varga, Dröszler 2, Foki 6
Edző: Soha Gergő
Kiállítás: 10 ill. 6 perc
7m-es: 2/2 ill. 4/4

Őszről elhalasztott mérkőzésre utaztunk Győrbe, ahol az ETO-SZESE fiataljaival találkozott csapatunk. A győriek hét közben 58 gólt lőttek a Győrújbarátnak és nagyon jó formát mutatnak mióta leálltak az utánpótlás bajnokságok és csak ezeken a mérkőzéseken van lehetőségük megmutatni tudásukat.
Ennek ellenére Dröszler révén várpalotai góllal indult a mérkőzés és az első győri gólra 3 percet kellett várni. Ezután viszont elkapták a fonalat a győriek és gyorsan 4 gólos előnyre tettek szert. A félidő során fokozatosan nőtt az előnyük így 22-13-as állással vonulhattak szünetre a csapatok.
A második félidő játék tekintetében ott folytatódott ahol az előző abba maradt, gyors gólokkal tartották a különbséget és fokozatosan növelték előnyüket a hazaiak, így a mérkőzés vége 11 gólos hazai siker lett.
A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy egy újabb fiatal mutatkozhatott be a felnőtt csapatunkban Fenyő Jordán személyében, aki 2005-ös születésű tehetségünk. Gratulálunk a bemutatkozáshoz és sok sikert kívánunk még Bányász mezben!

Jó szerencsét!
Hajrá Bányász!