Remek mérkőzésen nyertünk rangadót

NB2 Férfi felnőtt észak-nyugat 13. forduló
Várpalotai Bányász SK – KSE Tarján 32 – 29 (16 – 15)
Várpalota, 200 néző
Jv.: Kovacsik, Polgár

VBSK: Csomay, Kara, Jámbor (kapusok) – Elekes, Szöllőskei 9 (4), Végh 5, Erőss 3, Fülöp 1, Somogyi 1, Hegyesi 2 (1), Járási, Gáspár I. 2, Bogdány Ö. 6, Fenyő 3, Hanák, Ignácz
Vezetőedző: Soha Gergő
Hétméteresek: 6/5 ill. 5/5
Kiállítások: 10 ill. 8 perc

Idegenbeli sikere után újabb nehéz találkozó várt a palotai csapatra.A mezőny talán legrutinosabb gárdája érkezett Várpalotára és kimondva vagy kimondatlanul a két bajnoki pont megszerzésének reményében. A két csapat egymás elleni eredményei ugyanis még sokat jelenthetnek a végső bajnoki sorrend kialakulásánál.

Ennek megfelelően mindkét gárda rendkívül motíváltan kezdte a mérkőzést. A Bányász szerzett előnyt a mérkőzés elején, de nagy különbség nem alakult ki a csapatok között. A hazaiak vezetése egészen a 10. percig tartott. Ekkor Végh Szabolcs kihagyott helyzetét követően Endrédi góljával először mutatott tarjáni előnyt az eredményjelző. (5:6) A félidő középső harmadában sikeresen tartották minimális előnyüket, de a 22. percben Szöllőskei találatával már ismét a VBSK volt lépéselőnyben. A szünetre maradt az 1 gólos palotai fór. (16:15)

Fordulás után a Bányász volt inkább elemében és Végh révén már 2 gólos volt újra a hazai előny, amit Bogdány Örs és újra Végh Szabolcs góljainak köszönhetően percek alatt már 4 lett. (20:16) A 3-4 gólos távolságot masszívan tartotta a hazai csapat, de a hajrára ismét 2 gólra apadt a Bányász előnye. (26:24) Ennél közelebb viszont nem sikerült zárkóznia a Tarjánnak és a mérkőzés utolsó gólját jegyző Szöllőskeinek köszönhetően végül 3 gólos palotai sikert hozott az este.(32:29)

Ahogy mondják: Jár a taps !!!