Nagy küzdelemben vereség Komáromban – óvással

Komáromi VSE – VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ 21:20 (12:11)
Komárom, zárt kapu
V.: Bátori Bence – Szécsi Lantos Boldizsár

VBSK: Csomay, Lakatos (k) – Mecseki, Foki M., Zergi, Dobos M., Tolnai, Somogyi, Dobos P. 4 (1), Szikra 2, Hegyi 3, Gáspár, Varga, Dröszler 4, Foki D. 7, Szalay
Edző: Soha Gergő
Kiállítás: 4 ill. 8 perc
7m-es: 7/6 ill. 5/2

Rangadóra utaztunk Komáromba, hiszen az első helyen veretlenül álló csapat ellen, mindig nagy dicsőség lehet megszerezni a győzelmet. Hazai pályán 3 gólos vereséget szenvedtünk az ősszel, így mindenképpen szerettek volna a srácok visszavágni.
Ennek megfelelően keményen, harcosan indult a mérkőzés. Sok hibával játszott mindkét csapat, a helyzetek kimaradtak, mindkét csapat keményen védekezett, így látni lehetett, hogy nem lesz sok gólos mérkőzés. A félidő elején a Komárom ragadta magához a kezdeményezést, de utána a Bányász megfordította a saját javára a félidő közepére. Az első félidőben végig 1-2 gólos különbség volt a két csapatt között, amiből a szünetre a Komáromnak sikerült 1 gólos előnyt megőriznie.
A második félidő nagyon hasonlóan alakult az elsőhöz. A félidő első harmadában a Komárom tartotta az 1 gólos előnyt, melyet a Várpalota megfordított és sikerült 2 gólos előnyt kicsikarni. Ezt hamar visszavette a Komárom és a vége előtt 5 perccel már 3 góllal is vezetett. Ezt sikerült ledolgozni 1 gólra, azonban a végén nem sikerült az egyenlítés. Csapatunk nagyot küzdött dícséret illeti a fiúkat!

Az utolsó komáromi támadásnál a játékvezetők elvették a hazaiaktól a labdát, viszont a hazai csapat 10-es számú játékosa nem engedte elvégezni csapatunk szabaddobását, így 7 méteres dobással kellett volna jönnünk, de a játékvezetők se a 7 méteres elvégzését, se az időntúli szabaddobás lehetőségét nem adták meg nekünk, így véleményünk szerint olyan hibát követtek el mely befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét.
Ennek meglelően csapatunk óvást nyújt be, melynek fejleményeiről később tájékoztatjuk szurkolóinkat.
(Update: csapatunk óvását első körben elutasították, de fellebbezést követően igazat adtak az előterjesztésünknek, így a mérkőzés eredménye törlése kerül, és újrajátszás következik)

Jó szerencsét!
Hajrá Bányász!