Hazai győzelem a füredi akadémisták ellen

VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ SK – BALATONFÜRED U23  26:21 (13:9) (jegyzőkönyv)
Várpalota, zárt kapus mérkőzés
V.: Rozina, Ujvári

VBSK: Lakatos, Jámbor (k) – Végh 2,Foki M. 1,Dobos M. 1,Tolnai 5,Dobos P. 9 (5), Szikra, Hegyi 1, Gáspár 4, Fenyvesi 1, Foki D., Szalay 2,Hegyesi
Edző: Soha Gergő
Kiáll.. 6 ill. 4 perc
7m-es: 6/5 ill.5/4

A tabellán egymás mögött helyet foglaló két együttes nézett farkasszemet egymással szombat este a Gál Gyula sportcsarnokban. A Füred csapatát régi jó ismerősünk Török Lajos vezette, így nagy csatára volt kilátás.
A Bányász egy méretes győri zakó után nem várt magabiztossággal intézte el a Kisbér csapatát idegenben, de aktuális ellenfele is győztesen hagyhatta el a küzdőteret elmúlt 2 bajnokiján. Izgalmas és kiélezett mérkőzésre volt tehát kilátás és a felek igazolták is az elvárásokat. Hazai oldalon ezúttal is akadtak hiányzók főleg beállós poszton (Mecseki, Varga, Zergi), de a csapat így is magabiztosan tartotta korán megszerzett előnyét és különösebben nem forgott veszélyben a vörös-feketék győzelme. A palotaiaknál ezúttal Dobos Patrik volt elemében, aki egymaga 9 góllal vette ki részét a Bányász sikeréből.

Folytatás április 10-én ismét hazai környezetben, ellenfelünk a Győrújbarát gárdája lesz. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik, melyről élő videóval jelentkezünk facebook oldalunkon.

Jó szerencsét!

Hajrá Bányász!

2020/21 Várpalotai BSK - Balatonfüred U23 26:21 (13: 9)