Döntetlen Veszprémben a Telekom II ellen

Telekom-Veszprém U22 – VÁRPALOTAI BÁNYÁSZ 22:22 (15:8)
Veszprém 100 néző
V.:Földesi Csaba és Halász András

VBSK: Nyári, Fekete, Lakatos – Major D. 2, Puskás, Lakó 3, Daruság 2, Szili, Szabó P. 2, Soha 2, Tolnai 7, Csóka 4, Pencz, Polgár, Mecseki, Foki
Edző: Szedlák Tamás
Kiállítás:8 ill. 10 perc
7m-es: 4/4 ill. 2/1

Harmadik bajnoki mérkőzését játszotta csapatunk és a cél az eddigi siralmas szereplés javítása. Ehhez azonban a srácoknak pontot(pontokat) kellett volna szerezniük Veszprémben egy roppant erősnek ígérkező fiatal és lendületes hazai gárda ellen. A mérkőzés első negyedében nem utalt semmi arra, hogy ezt ne lehetne kivitelezni. Ekkor azonban sorozatos játékvezetői tévedések nehezítették a Bányász dolgát, a bosszantó technikai hibák mellett, így a hazaiak fokozatosan növelték is előnyüket. (Sajnos mi büntetőt is hibáztunk ebben az időszakban) és a pihenőre tetemes (7 gólos) előnnyel mehetett a Veszprémi alakulat. Ebben a pillanatban nem sokan fogadtak volna arra, hogy itt még van keresnivalója a Palotának.
Szerencsére a fiúknak ezúttal helyén volt a szívük és megmutatták, hogy azért ők is tudnak kézilabdázni, ha nagyon akarnak!1-1 hazai illetve vendég gólt követően a VBSK zsinórban 6 gólt szerezve (17:15) visszaállt a mérkőzésbe!!! Pár percre rá sikerült az egyenlítés is (19:19), majd a mérkőzés 57.percében már Bányász vezetést mutatott az eredményjelző!(21:22). Sajnos a fennmaradó időben már csak 1 találat született, amit viszont a veszprémi csapat szerzett. Ezzel a vége pontosztozkodás, ami az első játékrészt követően óriási fegyvertény!
Folytatás VASÁRNAP 18.00-kor a Mór ellen, ahol nagyon jó lenne, ha összejönne az a várva várt első bajnoki győzelem! HAJRÁ FIÚK! CSAK A BÁNYÁSZ!